Storingsdienst

Mechanische storingsdienst nabij Schoonebeek

Lanjouw Techniek staat 24/7 voor u klaar met een mechanische storingsdienst in Schoonebeek en verdere omstreken. Als geen ander weet ik hoe hinderlijk het voor uw bedrijf kan zijn wanneer u onverhoopt met een storing of een niet werkende machine krijgt te maken. Ik doe er dan ook alles aan om het probleem snel en efficiënt te verhelpen.

Storingen vakkundig laten verhelpen

Servicemonteur gezocht? Machine kapot? Schakel mijn hulp in en ik zorg ervoor dat uw productieproces spoedig weer op gang komt. Als u gebruik maakt van mijn storingsdienst kom ik zo snel mogelijk bij u op locatie langs om het probleem te bekijken en te zoeken naar een passende oplossing. Zo kan het zijn dat uw machine door een storing is vastgelopen, er onverwachts een onderdeel kapot is gegaan of dat uw stoppen zijn doorgeslagen. Na vaststellen van de oorzaak en het vinden van een oplossing ga ik voor u aan de slag. Dankzij mijn kennis en ervaring weet ik binnen kort tijdsbestek wat er mis is met uw machine. Eventueel vervang ik versleten onderdelen of zet ik de juiste stappen om de betreffende storing te verhelpen.

24-uurs spoedservice

Al is het dag of nacht, u mag mij te allen tijde bellen voor spoedgevallen. Meestal kom ik diezelfde dag nog bij u langs om u vluchtig van het probleem te verlossen. Uiteraard kunt u bij mijn 24-uurs spoedservice rekenen op een uitstekend resultaat. Ik ga dan ook net zo lang door totdat ik de complicatie heb opgelost. Daarbij profiteert u bij Lanjouw Techniek van scherpe prijzen. In de meeste gevallen is uw toestel binnen enkele uren weer in werkende staat.

Let op! Ik lanjouwtechniek is geen servicemonteur voor Eneco, Esscent of andere maatschappij.

Wilt u meer weten of gebruik maken van mijn storingsdienst in Schoonebeek of omgeving? U kunt bellen naar 0643433846 of het contactformulier invullen. Ik kom spoedig bij u langs.