Laswerk

Lanjouw Techniek verzorgt uw laswerk nabij Schoonebeek

Schakel de hulp van Lanjouw Techniek in wanneer u op zoek bent naar een vakkundige partner voor het laswerk aan uw machine in Schoonebeek of omstreken. Dankzij mijn jarenlange ervaring met het lassen van RVS en staal bent u bij mij gegarandeerd van een hoogwaardige kwaliteit. Bovendien profiteert u te allen tijde van een uitstekende service.

Machine vakkundig laten lassen

Tijdens het lassen maak ik gebruik van professionele gereedschappen om een perfect eindresultaat te kunnen waarborgen. Daarbij ben ik gespecialiseerd in zowel TIG lassen als electrode lassen. Per situatie bekijk ik welke techniek de beste oplossing is. Het laswerk pas ik voornamelijk toe op het bouwen van machineonderdelen, constructies en machines in de voedingsindustrie, maar ook als het om andere industriële apparaten gaat kunt u mij zorgeloos uw machine laten lassen. Vertrouw op mijn kwaliteit!

Constructiewerk en plaatwerk

Wilt u een constructie van RVS of staal laten realiseren? Ook dan kunt u bij Lanjouw Techniek terecht. Ik verzorg uw perfecte en kloppende constructiewerk inclusief nauwkeurige afwerking. Of het nu gaat om een complexe hoofdconstructie of een simpel hekwerk, ik ben u graag van dienst. Daarnaast bent u bij mij aan het juiste adres om uw platen te laten transformeren tot het gewenste plaatwerk.

Heeft u nog vragen over mijn laswerk in Schoonebeek of omgeving? Neem contact met mij op door te bellen naar 064343384 of door het contactformulier in te vullen. Via deze weg maakt u eveneens meteen een afspraak.